SKÅL Sverige

YOUNG SKÅL

Young SKÅL

Young Skål International grundades 1999, i syfte att skapa en ökad medvetenhet om Skål International för de unga som studerar eller utbildar sig inom olika sektorer i rese- och turistnäringen, så att de kunde gå med i Skål International.

Unga personer som utbildar sig inom besöksnäringen eller som arbetar inom näringen, tar med sig ny kunskap till Skål International. De ”äldre” som är Skål medlemmar kan lära sig av den kunskap som Young Skål medlemmar tar med sig in till nätverket samtidigt som Young Skål medlemmar kan dra nytta av erfarenheten från de aktiva Skål medlemmar som skulle kunna bli Young Skål medlemmars framtida arbetsgivare. Därför bildades Young Skål International.

Young Skål International är en del av världens största turismnätverk Skål International. Det är nätverket för dig som studerar eller som arbetar professionellt inom besöksnäringen och som är max 35 år.

Genom ett medlemskap i Young Skål får du bland annat medlemsförmåner över hela världen – som t.ex rabatt på internationella hotell världen över, delta på internationella kongresser  och tillgång till Skål Internationals databas som kan användas om du vill studera eller arbeta i annat Skål land. Och mycket mycket mer. Det är du som medlem som sätter gränsen för hur mycket du vill få ut av Skål International. Och om du ”endast” vill engagera dig nationellt eller om du ut och resa för att upptäcka den internationella Skål världen.

I Young Skål Stockholm ordnar vi aktiviteter som gästföreläsningar och nätverksträffar. Här till höger ser du aktuella aktiviteter i Young Skål Stockholm.

Vill du vara med och forma morgondagens Young Skål Stockholm? Välkommen att anmäla ditt intresse för att vara med och forma världens största turismnätverk genom att maila ditt intresse till youngskalsthlm@gmail.com

Medlemskap i Young Skål

200 kr per år.
Första året är det en administrationsavgift på 250 kr. Resterande år för ett medlemskap är det 200 kr per år som gäller. För 200 kr per år får du möjligheten att åka på kongresser över hela världen och får bland annat tillgång till Skåls medlemsdatabas.

För mer information om nätverket och om ett medlemskap
Om du vill ha mer information om oss i Young Skål, är du varmt välkommen att kontakta Young Skål Stockholms chairperson Ylva Hedman genom att maila till youngskalsthlm@gmail.com.

Aktiviteter

STOCKHOLM GHOST WALK, 25 September
Följ med på en spökvandring i Gamla Stans gränder med Stockholm Ghost Walk och Young Skål Stockholm.Vi börjar med ett glas cava för att sedan följa med Stockholm Ghost Walk för en spöktur i Gamla stans gränder.

25 september kl 18.30, Järntorget 84 i Gamla Stan.
Anmälan för deltagande skickas till youngskalsthlm@gmail.com.

ICEBAR, 27 November
Häng med Young Skål Stockholm för att ta en unik kall drink med oss på ICEBAR i Hotel C vid Centralstationen. ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL är världens första permanenta isbar. Interiören är skulpterad av 40 ton naturis från Torneälven av isskulptörer från ICEHOTEL.

Vi träffas 27 november 17.45 utanför ICEBAR.
Anmälan för deltagande skickas till youngskalsthlm@gmail.com.