SKÅL Sverige

Skål Lunchmöte 29 november, Viking line och 88 års jubileum

Dag: Måndagen 29/11, 2021
Tid: 12:00 – 13:30 

Plats: Radisson Collection, Strand HotelBabybaren, Nybrokajen 9, Stockholm
Pris: 200 kr för medlemmar, 300 kr för gäster
Lunchen består av varmrätt inkl. sallad, bröd smör, mineralvatten, kaffe och kaka.

SKÅL är mycket glada att vi denna gästas av Daniel Atteroth, Sales and Marketing Director International på Viking Line. Daniel berättar om hållbart resande och Viking Lines kommande fartyg Viking Glory ett av världens klimatsmartaste fartyg, specialdesignat för en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. Viking Glory kommer från början av mars 2022 att avgå varje kväll från Stockholm till Åbo. Fartyget som rymmer 2 800 resenärer kommer att ha totalt sex olika restauranger. Två av dem är Fyren, en inglasad chambre separée samt Kobba, en nyskapande bistrorestaurang. 

”Havet är vår livsnerv. För oss är det lika viktigt som nödvändigt att verka för ett klimatsmart resande med Östersjöns bästa för ögonen. Och vi är stolta över att gå i första ledet när det gäller nya lösningar för att minska miljöpåverkan”.

Läs mer om Viking Line: https://www.vikingline.se/

Vi vill även under denna lunch högtidlighålla och uppmärksamma att SKÅL Stockholm fyller 88 år! Den första klubben bildades i Paris 16 december 1932 och Stockholm, klubb nr 6 grundades 29 november, 1933.

Anmälan till Henrik Johansson, Klubbmästare SKÅL International Stockholm senast fredagen den 26/11, 2021.

Missa inte detta tillfälle – VÄLKOMNA ATT ANMÄLA ER!

Styrelsen SKÅL International Stockholm