SKÅL Sverige

SKÅL Frukostmöte på Radisson Blu Royal Viking Hotel: Pernilla Tillas kommer och pratar om Qatar Airways framtida expansionsplaner

Dag: Torsdagen den 28 oktober, 2021
Tid: 08:30 – 10:00 (Frukost från 07:45 precis utanför lokalen)

Plats: Plan 1, Radisson Blu Royal Viking Hotel, Vasagatan 1, Stockholm

Pris: 150 kr för medlemmar, 250 kr för gäster

SKÅL är mycket glada att vi denna morgon gästas av Pernilla Tillas, Sales Manager Corporate, Nordics för Qatar Airways

Vi har bett Pernilla komma till oss och prata om det femstjärniga flygbolagets återhämtning över tid efter pandemin och om hur de aktivt var en viktig del att flyga hem och evakuera resenärer runt om i världen när pandemin spreds som en löpeld och länder stängde ner. De har varit i luften under hela pandemin och växlar nu upp ytterligare.

Vi vill även höra om allt spännande kring kommande stora sporthändelser såsom Qatar F1 Grand Prix i november 2021, FIFA World Cup Qatar 2022 i november/december, 2022 samt om andra evenemang inom padel, simning och inte minst golf på fantastiska banor.

Vi är många förväntansfulla som är nyfikna och vill lyssna och ta del av Pernillas information kring flygbolagets vidare expansion.

Läs mer om Qatar Airways: https://www.qatarairways.com/ 

Anmälan sker till Henrik Johansson, Klubbmästare SKÅL International Stockholm: henrikjohanssonmff4ever@gmail.com senast tisdagen den 26 oktober, 2021.

Missa inte detta tillfälle – VÄLKOMNA ATT ANMÄLA ER!

Styrelsen SKÅL International Stockholm